Stop eksamensangst nu

og få den karakter du fortjener - Spar 200kr. (normalpris 500kr)

Vi har udviklet en meget effektiv metode til at få ro til eksamen

1. session

Du kommer omkring:
  • Hvad der giver nervøsitet og angst
  • Hvordan du overkommer angsten
  • Effektive teknikker du kan bruge i praksis
Vi starter med at byde gruppen velkommen og herefter fortæller vi lidt om vores arbejde og teknikkerne som vi bruger, hvilket er hypnose, NLP, coaching, mindfulness og psykoterapi. Du lærer om det at være nervøs, hvad det er som sker og vigtigst af alt, hvor almindelig en tilstand nervøsitet er. Samtidigt lærer du hvor på præstationskurven det er mest hensigtsmæssigt at befinde sig. Herefter får du viden om hvad det er som skaber præstations angst. Denne første session er også her hvor vi sammen finder årsagen, til lige netop din angst, og får den bearbejdet så den opleves helt anderledes. Allerede efter denne første session, vil du gå herfra med en mere behaglig følelse af ro.

2. session

Den næste gang vi ses, starter vi med at høre Jer fortælle om hvordan I nu oplever jeres eksamensangst, og om hvad der er anderledes. Så lærer du nogle nemme og meget effektive teknikker til, selv at skabe den ro når du har brug for, hvis nervøsiteten skulle blive for intens. Vi giver dig også en teknik til at få selvtillid ved, at genkalde dig de ting, som du i forvejen klarer godt, når du er i en eksamens situation. Det kan give dig en rar oplevelse af, hvordan det er at være i mål.

COVID 19

Vi overholder sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Vi holder afstand. Vi spritter af. Der vil være mundbind tilgængelige. Du har mulighed for at deltage via Zoom.

“Jeg har fået en masse metoder jeg kan bruge, hvis jeg bliver nervøs” “Jeg har fået en mere generel ro”

“Jeg har fået større bevidsthed om, hvad det er for en frygt der ligger bag nervøsiteten” “Godt at der var mange praktiske øvelser, så det ikke bare var teori”

Billigt

Du sparer mange penge i forhold til individuelle sessioner. Du kan nyde godt af bedre karakterer lang tid fremover.

Effektivt

Du får effektive værktøjer til at håndtere eksamensangst. Du opnår allerede mere ro i løbet af sessionerne. Du bliver generelt bedre til at præstere foran andre.